Du er altid velkommen til at kontakte os

 

Stenvad Mosebrugscenter
Stendyssevej 14
8586 Ørum

Tlf. 8779 3220

info@stenvadmosebrugscenter.dk

Personoplysninger

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Personoplysninger er gældende for de oplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler, når du benytter dig af vores services, eksempelvis vores hjemmeside, app, alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, flows, triggers, automation, pop-ups og øvrig brug af services eller foretager køb via websitet

Stenvad Mosebrugscenter (Stenvad) behandler din e-mailadresse og dine øvrige registrerede persondata i vores systemer i forbindelse med målretning af annoncering og markedsføring til dig, på baggrund af din adfærd på Stenvads Facebook og Instagram sider samt de oplysninger som du har givet i forbindelse med køb via vores webshop eller køb af Sæsonkort i parken, herunder din købshistorik, brug af vores mobilapp, vores hjemmeside samt tilmelding til nyhedsbrev.

Formålet med behandlingen af data er, at optimere brugeroplevelsen og at kunne målrette vores annoncering imod at tilbyde dig de mest relevante tilbud, nyheder og produkter på Facebook, vores ørige sociale medier, mobilapp, nyhedsbrev og hjemmeside. Facebook, Instagram, LinkedIn og Google behandler, på vegne af Stenvad, oplysningerne til gruppemålrettet reklame vedrørende vores produkter.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv (f.eks. i forbindelse med køb af årskort til andre), opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, postnummer, fødselsdato, sæsonkortoplysninger, produkter, datoer og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse køb på webshop eller tilmelding til nyhedsbrev.

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytter de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os.

 

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din emailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Henvendelse herom kan ske til info@stenvadmosebrugscenter.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Stenvad Mosebrugscenter
Stendyssevej 14
8586 Ørum Djurs
Telefon: 87 79 32 20
Email: info@stenvadmosebrugscenter.dk 

 CVR: 27172431

Ændre samtykke

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

 

Stenvad behandling af personoplysninger

I forbindelse med markedsføringen indsamler Stenvad bl.a. oplysninger som navn, adresse, postnummer, fødselsdato og -år, e-mailadresser  

Personoplysninger behandles fortroligt af Stenvad. De oplysninger, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Kun Stenvads netværksadministrator og webmaster har adgang til denne database. Dine oplysninger vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre på nogen måde.

Se forskellige begivenheder i vores kalender